Skip to content

Μια ταινία που μου αρέσει!

Μια ταινία που μου αρέσει και την διάλεξα για να γράψω για αυτήν είναι το spiderman 3. Eίναι μια αμερικάνικη περιπέτεια παραγωγής το  2007 σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι και σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Ιβάν Ράιμι και Άλβιν Σάρτζεντ. Είναι η τρίτη και τελευταία ταινία που ολοκληρώνει την τριλογία του Σαμ Ράιμι και βασίζεται στον ανώνυμο ήρωα των κόμικς της Marvel.

Η ταινία αρχίζει με τον Πίτερ Πάρκερ να απολαμβάνει την επιτυχία του ως Spider-Man, ενώ η Μέρι Τζέιν Γουάτσον συνεχίζει την καριέρα της στο Μπρόντγουεϊ. Ο Χάρι Όσμπορν επιδιώκει ακόμα εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του και ένας κατάδικος δραπετεύει και πέφτει σε έναν επιταχυντή σωματιδίων και μετατρέπεται σε άμμο, παίρνοντας όποιο σχήμα θέλει. Μια εξωγήινη μάζα πέφτει στη Γη και εισχωρεί στη στολή του Πίτερ, επηρεάζοντας την συμπεριφορά του προς το χειρότερο. Όταν καταφέρνει να απαλλαχθεί, αυτή η μαύρη μάζα βρίσκει καταφύγιο στον Έντι Μπροκ, έναν αντίπαλο φωτογράφο, και ο Πίτερ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Προσωπικά αυτή η ταινία μου αρέσει ποιο πολύ από τις άλλες (1,2) επειδή έχει πιο πολύ πλάκα και συναίσθημα. Εσάς πια σας αρέσει;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *