Skip to content

Τι έτρωγαν οι αρχαίοι Ελληνές

 

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΑΛΣΤΑ  ΑΠΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Συστατικά

8 φιλέτα βακαλάου

1 πράσο [το λευκό]

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Αλάτι, πιπέρι

Αλεύρι

3 κ. σούπας  πετιμέζι

2 κ. σούπας ξίδι

2 κ. σούπας κρασί κόκκινο

2-3 κλων. άνηθο

2-3 κλων. μαιντανό

 

Αντριάνα ,Ειρήνη

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *